Het oneindige meer (Survivor Dogs 5) – Erin Hunter

Het vijfde boek in de meeslepende reeks Survivor Dogs van Erin Hunter is verschenen: Het oneindige meer. Het is een succesreeks van de auteurs van Warrior Cats en Seekers met geloofwaardige dierenpersonages.

Lucky en zijn vrienden vervolgen hun zoektocht naar een veilige plek om te blijven. Voor de krankzinnige Gruwel hoeven ze niet meer bang te zijn. Maar de wereld na de Grote Grom is vol nieuwe gevaren.

De Wilde Troep komt aan bij een vreemd meer, dat zich eindeloos uitstrekt. Overal waar ze kijken water… maar het water is niet drinkbaar. Er is nauwelijks voldoende te eten voor iedereen en de winter is in aantocht – net als de vijandige hondentroep die hen op de hielen zit.

Lucky rent zich de benen vanonder het lijf om zijn vrienden te helpen en te beschermen. Een naargeestig voorgevoel kwelt hem, visioenen over de Hondenstorm achtervolgen hem. Een woelige strijd kondigt zich aan, het wordt vechten om te overleven.

Titel: Het oneindige meer
Serie en deel: Survivor Dogs 5
Auteur: Erin Hunter
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002262654
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De hondenstorm (Survivor Dogs 6) – Erin Hunter
Lees ook:De duisternis valt (Survivor Dogs 3) – Erin Hunter
Lees ook:Een verborgen vijand (Survivor Dogs 2) – Erin Hunter
Lees ook:Geen weg terug (Survivor Dogs 4) – Erin Hunter
Lees ook:Vuursters missie (Warrior Cats – Supereditie 1) – Erin Hunter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>