Gonnie & vriendjes gaan slapen – Olivier Dunrea

Gonnie & vriendjes gaan slapen is een nieuw boekje in de populaire en schattige reeks boekjes over Gonnie en zijn vriendjes van Olivier Dunrea. Dit boekje voor peuters is een voelboek om voor te lezen voor het slapengaan.

Welterusten! De avond valt op de boerderij en Gonnie, Gijsje, Eddie en Bo maken zich klaar om naar bed te gaan. Iedereen is slaperig – behalve Ollie natuurlijk! De druktemaker gaat bij zijn dommelende vriendjes langs om ze één voor één welterusten te wensen.

Kleine nachtbrakers en hun ouders zullen genieten van dit ‘slaapverwekkende’ verhaaltje. De vele voelplekjes op de pagina’s en de glittersterren op het omslag zorgen voor een nóg leukere reis naar dromenland.

Titel: Gonnie & vriendjes gaan slapen
Auteur: Olivier Dunrea
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766801
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Gonnie zegt… gak! (geluidenboek) – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie & vriendjes in ganzenpas – Olivier Dunrea
Lees ook:Kees & Kees en Koosje – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie en Gijsje (met pluchen Gijsje) – Olivier Dunrea
Lees ook:De liedjes van Gonnie & vriendjes – Olivier Dunrea & Ageeth de Haan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>