Vogelgeluiden in de tuin – Andrea Pinnington & Caz Buckingham

Als je een aantal verschillende vogelgeluiden kunt herkennen, heb je daar de rest van je leven plezier van. Maar een merel onderscheiden van een zwartkop of een putter van een groenling is nog niet zo eenvoudig.

Daarbij kan deze alleraardigste kennismaking met twaalf van de meest voorkomende tuinvogels een handje helpen. Leg dit boekje in de vensterbank zodat het hele gezin erbij kan, en kijk maar eens wie het eerst alle vogelgeluiden herkent!

Titel: Vogelgeluiden in de tuin
Auteur: Andrea Pinnington & Caz Buckingham
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048313600
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Vogelgeluiden bij water en weide – Andrea Pinnington & Caz Buckingham
Lees ook:Eten uit de Tuin
Lees ook:In de tuin
Lees ook:zelf kweken en zelf koken
Lees ook:Tip van de week: zelf kweken, zelf koken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>