Vrolijk (Maxi-kartoneditie) – Mies van Hout

De kinderboekklassieker voor de allerjongsten, Vrolijk van Mies van Hout, is er nu in een maxi-kartoneditie! Vrolijk voert de kijkers mee van benieuwd naar boos en van verdrietig naar verliefd.

Wie Vrolijk nog niet kent heeft de laatste jaren onder een steen geleefd. Het boek waarin Mies van Hout in sprankelende kleuren kinderen laat kennismaken met emoties veroverde de harten van mensen van alle leeftijden, wereldwijd. Het meest bijzondere van het boek is dat het kinderen helpt – het helpt hen te praten over hun emoties, en de emoties van anderen te herkennen. Bladerend door het boek vertellen ze wat ze hebben meegemaakt en hoe ze zich daarbij voelden.

Vrolijk wordt veelvuldig ingezet door begeleiders van autistische kinderen, in psychische hulpverleningen en op scholen. Het is, kortom, een onmisbaar boek voor iedereen. Niet voor niets won Vrolijk de Kinderboekwinkelprijs en werd het genomineerd voor de prestigieuze Deutsche Jugendliteraturpreis. Mies van Hout tekende zelf de woorden voor de inmiddels dertien vertalingen waarin haar prachtboek over de wereld verschenen is.

De onverwoestbaar grote maxi-kartoneditie is ideaal voor iedere groep – van peuterschool tot pedagogische opleiding – en natuurlijk voor iedere kinderkamer. Om nóg meer van te genieten!

Titel: Vrolijk
Auteur: Mies van Hout
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708797
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:In een blauwgeruite kiel (mét CD) – Mies van Hout
Lees ook:Vrolijk – Mies van Hout
Lees ook:Speeltuin – Mies van Hout (Prentenboek Kinderboekenweek 2015)
Lees ook:Verrassing – Mies van Hout
Lees ook:Raar maar waar: Vis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>