Windje – Laurie Cohen

Windje is een hilarisch prentenboek van Laurie Cohen met een luchtje… Het gaat over het favoriete onderwerp van kinderen: scheten laten. Daarnaast bevat het stevige, frisse illustraties van Nicolas Gouny. 

Het is ochtend en Olifant Jan knijpt zijn billen dicht. Hij moet stokstijf blijven staan. En vooral geen windje laten gaan! Want een olifantenwind kan héél gevaarlijk zijn. En dus houdt Jan zich in, en houdt zich, tot het echt niet meer gaat en dan…

Titel: Windje
Auteur: Laurie Cohen
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119656
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De brieven van Mia – Astrid Sy
Lees ook:De stink-serie – Lisa Lucas
Lees ook:Codenaam Coco – Carmen Reid
Lees ook:Het betoverde paard
Lees ook:Wonderwens (Heksje Trezebelle 2) – Guy Didelez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>