Het is raak! – Edward van de Vendel & Suzan T’Hooft

Het is raak! is het debuut van Suzan T’Hooft dat ze samen met Edward van de Vendel maakte. Het is een voorleesboek over verliefd zijn maar het niet durven te vertellen en met gedetailleerde illustraties waarop je dingen blijft ontdekken!

Hommel-Jan en Jolie zijn verliefd. Het is spelletjesweek. Hommel-Jan verliest bij het sparappels gooien en nijlpaard rijden. Nu vindt Jolie mij een sukkel, denkt hij. Jolie wint bij het ringslingeren en giraffeklimmen. Nu vindt Hommel-Jan mij een opschepper, denkt ze. Hun vrienden willen helpen, maar dat gaat mis.

Titel: Het is raak!
Auteur: Edward van de Vendel & Suzan T’Hooft
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462911642
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Kalfje, veulentje – Edward van de Vendel
Lees ook:De zombietrein – Edward van de Vendel
Lees ook:Eén miljoen vlinders – Edward van de Vendel
Lees ook:Ik juich voor jou – Edward van den Vendel en Wolf Erlbruchs
Lees ook:Gedicht van maandag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>