Beestje, waar ben je? & Leeuw, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius

Beestje, waar ben je? en Leeuw, waar ben je? zijn mooie peuterboekjes met flapjes van de Zweedse ontwerpster Ingela P. Arrhenius. Extra leuk is dat de flapjes van vilt zijn gemaakt: lekker zacht én stevig dus!

Peuters zijn nu eenmaal dol op boeken met flapjes, dus deze zullen ze ook geweldig vinden! Onder de flapjes van dit boek zitten allerlei dieren verborgen, zoals een bij, een rups en een lieveheersbeestje in Beestje, waar ben je? en een olifant, een krokodil en natuurlijk een leeuw in Leeuw, waar ben je?.

Ingela P. Arrhenius maakt onweerstaanbare illustraties met sterke, felle kleuren, die een must zijn voor designliefhebbers van over de hele wereld. Haar werk (niet alleen boeken, maar ook allerlei merchandiseartikelen en posters) is geregeld te zien in designbladen en op blogs en kent wereldwijd duizenden fans.

Titel: Beestje, waar ben je? / Leeuw, waar ben je?
Auteur: Ingela P. Arrhenius
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 97890257663209789025766337
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Uil, waar ben je? & Kip, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:De stad van Ingela – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:Kijk bus! & Kijk beer! – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:De dieren van Ingela – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:Waar is mijn knuffel? – Marion Billet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>