Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders

Er is een nieuwe fictieserie verschenen over paarden: Britt & Esra. Deze boeken van Joke Reijnders zijn gebaseerd op Britt Dekker en Esra de Ruiter, de twee meiden van PaardenpraatTV.

In het eerste deel, Ponyvriendin in gevaar, is eén van de paardenvriendinnen van Esra en Britt op de manege gedraagt zich vreemd. Ze wordt steeds stiller en wil niet meer meedoen aan leuke dingen die op de manege worden georganiseerd.

Na haar rijles haast ze zich naar huis, totdat ze op een dag helemaal niet meer komt rijden. Britt en Esra maken zich zorgen en gaan bij hun vriendin op bezoek. Er blijkt meer aan de hand en als ze horen dat hun vriendin gepest wordt via een online-paardenspel, besluiten ze haar te helpen het mysterie op te lossen.

Want de pester weet wel erg veel over de manege, de paarden en de vriendinnengroep van Britt en Esra. Met zijn drieën gaan ze op zoek naar de dader. Maar haast is geboden, want de pester dreigt de volgende les op nare wijze te verstoren…

Titel: Ponyvriendin in gevaar
Serie en deel: Britt & Esra 1
Auteur: Joke Reijnders
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045210308
Voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar.

Lees ook:De mysterieuze paardendiefstal (Britt & Esra 3) – Joke Reijnders
Lees ook:Het avontuur met het zadel (Britt & Esra 2) – Joke Reijnders
Lees ook:Safari te paard (Britt & Esra 5) – Joke Reijnders
Lees ook:Het paard zonder ruiter (Britt & Esra 4) – Joke Reijnders
Lees ook:Het PaardenpraatTV doeboek – Britt Dekker & Esra de Ruiter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>