Welkom – Barroux

Barroux weet als geen ander belangrijke en actuele thema’s op een eenvoudige en toegankelijke manier bespreekbaar te maken voor kinderen. Zo ook in dit boek. Welkom is een krachtig verhaal over de benarde situatie van vluchtelingen.

Wanneer drie ijsberen plotseling wegdrijven van hun ijzige huis, hopen ze hun toevlucht te vinden op een nieuwe plek. Maar wanneer ze bij de ene na de andere nieuwe plek weggestuurd worden, vragen ze zich af of ze ooit nog een thuis zullen vinden.

Titel: Welkom
Auteur: Barroux
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030502791
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Waar is de zeester? – Barroux
Lees ook:Waar is de Olifant? – Barroux
Lees ook:Beatrijs en Annabel – Quentin Blake & John Yeoman
Lees ook:Welkom thuis, Bever! – Magnus Weightman
Lees ook:Het wonderbaarlijke paardje – Quentin Blake & John Yeoman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>