De kleine walvis in de winter – Benji Davies

Na het succes van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) van Benji Davies kon een vervolg niet uitblijven. Vandaar dat er nu ook het prentenboek De kleine walvis in de winter is en deze is gelukkig net zo mooi geworden!

Boys vader gaat nog één keer vissen voordat de zee dichtvriest. Als hij ‘s avonds niet thuiskomt, wordt Boy ongerust en gaat hij op onderzoek uit. Het is ijskoud en het stormt. Even later vindt Boy de vissersboot, maar zijn vader is nergens te bekennen. Dan krijgt hij hulp van zijn vriend, de kleine walvis. Lukt het hun om Boys vader te vinden?

Titel: De kleine walvis in de winter
Auteur: Benji Davies
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024574841
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De kleine walvis – Benji Davies
Lees ook:Het eiland van opa – Benji Davies
Lees ook:Het kartonnen kasteel – Benji Davies & Linda Sarah
Lees ook:De kleine walvis verkozen tot Prentenboek van het jaar 2017
Lees ook:Nationale Voorleesdagen 2017 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>