Glory: Race naar de vrijheid – Lauren St John

Glory – Race naar de vrijheid is een spannend paardenboek (mét zilver op snee!) voor 11+ van Lauren St John, bekend van de populaire serie ‘Storm’. Ook niet-paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan dit opwindende verhaal. 

De verwende Alexandra Blakewood, die keer op keer in problemen komt, wordt door haar wanhopige ouders naar een bootcamp in Colorado gestuurd. Maar Alex zou Alex niet zijn als ze niet probeerde te ontsnappen.

En daarbij neemt ze ook nog eens een ten dode opgeschreven mustang met zich mee. Als ze hoort over de Glory, een langeafstandsrace dwars door de VS, besluit ze het erop te wagen.

Tijdens de race leert ze Will kennen, een intrigerende plattelandsjongen die zo zijn eigen motivatie heeft om de geldprijs van $250.000 op te strijken. Maar er kan er natuurlijk maar één winnen…

Titel: Glory – Race naar de vrijheid
Auteur: Lauren St John
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025765576
Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle
Lees ook:De vuurproef (Storm 3) – Lauren St John
Lees ook:Het paard van een dollar (Storm 1) – Lauren St John
Lees ook:Snel als de wind (Storm 2) – Lauren St John
Lees ook:Celebrate – Lauren Conrad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>