Een olifant op de stoep – Sylvia Bishop

Een olifant op de stoep is een lekker gek verhaal van Sylvia Bishop over vriendschap, familie en een olifant. Uitgeverij Moon is dan ook “bijzonder trots” en trompetteren het van de daken: “Wat een debuut!”

In het boek krijgt een stoer meisje dat alleen woont gezelschap van een olifant. Het verhaal is dan ook humoristisch, origineel en avontuurlijk en bevat tekeningen van Ashley King.

Wanneer Jet op de ochtend van haar tiende verjaardag haar huis uitloopt, kan ze haar ogen niet geloven. Er zit een wat verwarde olifant op haar stoep. Zo begint een onverwachte en onwaarschijnlijke vriendschap.

Kunnen een klein meisje en een nogal grote olifant samen wonen in een rijtjeshuis? Het gaat best goed. Ze verdienen geld door ritjes op de rug van de olifant te verkopen aan kinde­ ren in het dorp. Maar er zijn kapers op de kust. Lukt het Jet om die te slim af te zijn?

Titel: Een olifant op de stoep
Auteur: Sylvia Bishop
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048834532
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:De Zuurtjes
Lees ook:Dagboek van een vlogger – T. Collins
Lees ook:De wraak van Lorre – Tosca Menten
Lees ook:Twee dappere indianenkinderen (Indi & Kai 1) – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Max Velthuijs op de planken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>