Paardenpraat – Britt Dekker & Esra de Ruiter

Paardenpraat is hét boek voor paardenliefhebbers die alles willen weten over paarden. PaardenpraatTV is het YouTube-kanaal voor iedereen die gek is van paarden. Op dit kanaal vind je iedere maandag een nieuwe video van Britt Dekker en woensdag van Esra de Ruiter.

Ze geven handige tips, bezoeken evenementen, nemen de kijker mee in hun vlogs, ontmoeten mensen uit de paardenwereld en vertellen je alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. En nu is er het boek bij dit programma!

Maak zelf cupcakes voor je paarden, leer wedstrijdknotjes. Britt en Esra geven je tips en leggen alles uit. Het is een basisboek voor iedere paardenliefhebber: met veel uitleg, veel beeld, stap-voor-stap-uitleg van basistechnieken en veel tips en weetjes van Britt en Esra. Zoals bijvoorbeeld de anatomie van een paard:

Titel: Paardenpraat
Auteur: Britt Dekker & Esra de Ruiter
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045208688
Voor 8- tot 16-jarigen.

Lees ook:Het PaardenpraatTV doeboek – Britt Dekker & Esra de Ruiter
Lees ook:Het avontuur met het zadel (Britt & Esra 2) – Joke Reijnders
Lees ook:De mysterieuze paardendiefstal (Britt & Esra 3) – Joke Reijnders
Lees ook:Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders
Lees ook:Het paard zonder ruiter (Britt & Esra 4) – Joke Reijnders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>