Vos en Haas doeboek – Sylvia Vanden Heede

Leer samen met Vos en Haas spelen met letters en woorden in het Vos en Haas doeboek van schrijfster Sylvia Vanden Heede en illustrator Thé Tjong-Khing. Het boek zit vol grappige en leuke schrijf-, teken- en telopdrachten.

In dit doeboek vind je leuke opdrachten en korte verhalen van Vos en Haas. Pak je potloden en ga samen met Vos en Haas aan de slag in dit kleurrijke doeboek: Breng Vos door het doolhof bij de koek en teken strepen op het truitje van Rob en stippen op het truitje van Vos.

Geef Meermin een mooie staart, zoek de woorden die beginnen met dezelfde letter, maak zelf een schatkaart en omcirkel wat rijmt in dezelfde kleur. Kortom, dit boek is de perfecte voorbereiding om te leren lezen, schrijven en tellen.

Titel: Vos en Haas doeboek
Auteur: Sylvia Vanden Heede
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401435666
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Het raadsel van Rob (Vos en Haas – Ik lees als Vos) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:O ma, o pa! (Vos en Haas – Ik lees als Vos) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:De wind valt aan (Vos en Haas – Ik lees als uil) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Het land van de Nijl (Vos en Haas samenleesboek) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Vos en Haas in gevaar (Vos en Haas – Ik lees als Haas) – Sylvia Vanden Heede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>