Gonnie en Gijsje (met pluchen Gijsje) – Olivier Dunrea

Ken jij gansje Gonnie en haar vriendjes al?  Gonnie en Gijsje zijn vriendjes. Dikke vriendjes. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet? Het boekje Gonnie en Gijsje wordt nu ook geleverd met een lieve pluchen knuffel van Gijsje! 

De supergrappige verhaaltjes spreken veel peuters aan omdat ze zo dicht bij hun belevingswereld liggen. Maar ook voor ouders valt er veel te lachen met dit kartonboekje! Het boekje wordt geleverd met een zachte pluchen knuffel van Gijsje, zodat er naast of tijdens het (voor)lezen lekker gespeeld kan worden. Boekje en knuffel zijn verpakt in een mooie geschenkdoos: het perfecte (kraam)cadeau. En wist je dat er ook een knuffel van Gonnie is?

Titel: Gonnie en Gijsje (met pluchen Gijsje)
Auteur: Olivier Dunrea
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025765538
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Gonnie zegt… gak! (geluidenboek) – Olivier Dunrea
Lees ook:Kees & Kees en Koosje – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie en Gijsje …en Ollie natuurlijk! – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie & vriendjes gaan slapen – Olivier Dunrea
Lees ook:De liedjes van Gonnie & vriendjes – Olivier Dunrea & Ageeth de Haan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>