Klassieker: Welterusten, Kleine Beer – Martin Waddell

Het allerliefste prentenboek over bang zijn voor het donker is nu helemaal opgefrist! Natuurlijk heb ik het over de klassieker Welterusten, Kleine Beer van Martin Waddell met illustraties van Barbara Firth.

‘Donker, waar dan?’ vroeg Grote Beer.
‘Nou, overal,’ zei Kleine Beer.

Kleine Beer kan niet slapen. Het is zo donker! Geduldig komt Grote Beer hem telkens weer geruststellen. Iedere keer brengt hij een groter lichtje mee en uiteindelijk haalt hij zelfs de maan voor Kleine Beer.

Al meer dan een kwarteeuw gaan kinderen met een gerust hart slapen bij Welterusten, Kleine Beer. Hoog tijd voor een nieuwe uitgave: de oorspronkelijke prenten zijn nog eens opgepoetst, de vertaling is opgefrist in de tekst is extra mooi gezet. Nu kunnen alle peuters en kleuters weer jarenlang in slaap worden gewiegd met het verhaal van Kleine Beer.

Titel: Welterusten, Kleine Beer
Auteur: Martin Waddell
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707646
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Welterusten allemaal – Chris Haughton
Lees ook:Welterusten, kleine Billy-Bob – Pauline Oud
Lees ook:Klassieker: Plons! – Martin Waddell
Lees ook:Welterusten allemaal (kartonboekje) – Chris Haughton
Lees ook:Beer kan niet slapen – Marni McGee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>