De vuurproef (Storm 3) – Lauren St John

De vuurproef is het derde en laatste deel in de trilogie Storm van Lauren St John, een serie paardenboeken voor jongeren vanaf 11 jaar. Het boek is mooi uitgevoerd met goudfolie en oranje op snee.

De trilogie is spannend en goed geschreven, en vanwege de universele thema’s als liefde, vriendschap, familie en doorzettingsvermogen óók leuk voor niet-paardenliefhebbers.

Paardrijsuperster Casey Blue heeft het allemaal: roem, haar kampioenspaard Storm en een vriendje dat zielsveel van haar houdt. Maar dan dendert Kyle haar leven binnen. Hij is niet alleen de meest gevraagde trainer van het land, maar ook de knapste.

Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen… Maar wie is Kyle eigenlijk, en waarom is er zo weinig bekend over zijn verleden?

Op het belangrijkste evenement van het jaar wordt duidelijk dat niet alleen de overwinning, maar zelfs Caseys leven op het spel staat.

Titel: De vuurproef
Serie en deel: Storm 3
Auteur: Lauren St John
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760649
Voor jongeren vanaf 11 jaar.

Lees ook:Het paard van een dollar (Storm 1) – Lauren St John
Lees ook:Snel als de wind (Storm 2) – Lauren St John
Lees ook:Glory: Race naar de vrijheid – Lauren St John
Lees ook:De grote storm (De verhalen van Opa Eik 3) – J.L. Badal
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>