Boer Boris en de eieren – Ted van Lieshout

Boer Boris en de eieren is het zevende prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel hebben de kippen van Boer Boris wel héél kleurrijke eieren gelegd. Help, zijn de kippen soms ziek? Welnee: het is Pasen! 

Boer Boris, kom eens kijken!
Kom eens kijken bij de kippen!
Hun eitjes zijn niet wit of bruin,
maar rood en blauw en groen!
Er zijn er zelfs met strepen en met rondjes en met stippen.
O, als de kippen ziek zijn, wat moeten we dan doen?

Geen paniek! Het is Pasen en de kippen hebben juist extra hun best gedaan op al die vrolijke eieren. Boris laadt ze op de trekker om ze te verstoppen door het héle land en de kippen gaan gezellig mee. Maar na een bijna-botsing met de paashaas zijn alle eitjes stuk. Wat nu?

Boer Boris en de eieren is natuurlijk dé perfecte titel voor Pasen. Ook zit er een Boer Boris-stickervel bij waarmee je eieren kunt versieren! Het is alweer drie jaar geleden dat het eerste boek over Boer Boris verscheen, daarom zijn in maart en april van 2016 alle boeken afgeprijsd!

Titel: Boer Boris en de eieren
Auteur: Ted van Lieshout
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025762520
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris zoekt de verschillen & Boer Boris telt schaapjes – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar zee – Ted van Lieshout en Philip Hopman
Lees ook:Boer Boris en de maaier – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris en het gebroken been – Ted van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>