Mijn ponygeheimen – Joke Reijnders

Joke Reijnders, een echte paardenkenner, heeft weer een nieuw jeugdboek geschreven voor paardenliefhebbers: Mijn ponygeheimen. Het is het vervolg op het eerste deel in de reeks, Mijn nieuwe pony, dat eerder dit jaar is verschenen.

Pony’s, pony’s en nog eens pony’s! Als het aan Sophie lag, was ze dag in dag uit op de manege. Ze vindt het allemaal even leuk, paardrijden, met haar vriendinnen kletsen… maar het liefst is ze bij de pony’s.

Met haar vriendinnen begint ze een geheime ponygekkenclub. En met een van de pony’s deelt ze een bijzonder geheim. Dan dreigt de open dag van de manege in het water te vallen. Sophie weet een oplossing, maar dan moet ze wel haar ponygeheim verraden…

Titel: Mijn ponygeheimen
Auteur: Joke Reijnders
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868864
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Mijn nieuwe pony – Joke Reijnders
Lees ook:Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders
Lees ook:Mijn pony moet blijven! (Manege Appelbloesem 3) – Pippa Young
Lees ook:Pony’s zijn geweldig! (Manege Appelbloesem 1) – Pippa Young
Lees ook:Model in New York (Best Friends Forever) – Joke Reijnders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>