Snel als de wind (Storm 2) – Lauren St John

Het tweede deel in de paardentrilogie Storm van Lauren St John is verschenen: Snel als de wind. De trilogie bestaat uit spannende, goed geschreven paardenboeken voor kinderen vanaf 11 jaar.

Na haar overwinning op de Badminton Horse Trials krijgt Casey een uitnodiging om met haar paard Storm deel te nemen aan een prestigieus evenement. Voor Casey is het een droom die uitkomt – maar die droomt verandert al snel in een nachtmerrie.

Caseys vader wordt opgepakt voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, en Casey wordt het slachtoffer van chantage. En alsof dat nog niet erg genoeg was, gedraagt Storm zich weer als het losgeslagen paard dat hij ooit was.

Om de overwinning te behalen heeft Casey meer dan ooit de hulp van haar vriendje Peter nodig. Maar staat hij wel aan haar kant?

Spannend en goed geschreven, en vanwege de universele thema’s als liefde, vriendschap, familie en doorzettingsvermogen óók leuk voor niet-paardenliefhebbers. Ook dit deel is verschenen in een luxe uitvoering met goudfolie en kleur op snee.

Titel: Snel als de wind
Serie en deel: Storm 2
Auteur: Lauren St John
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760625
Voor jongeren vanaf 11 jaar.

Lees ook:Het paard van een dollar (Storm 1) – Lauren St John
Lees ook:De vuurproef (Storm 3) – Lauren St John
Lees ook:Glory: Race naar de vrijheid – Lauren St John
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle
Lees ook:De Indringers (Broederband 2) – John Flanagan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>