Boe! – Matthew Van Fleet

Ben je op zoek naar een stevig boekje over dieren voor peuters? Kijk dan niet verder, want Boe! van Matthew Van Fleet is het ideale boek om kinderen kennis te laten maken met de dieren van de boerderij.

Het boek heeft een mooie grootte, waardoor de foto’s duidelijk zijn en het kind de 7 dieren goed kan bekijken. Ook zijn er stukken ‘vacht’ van de dieren aan het boek toegevoegd; kinderen kunnen voelen aan allerlei stofjes die lijken op de vacht van het dier.

Ook zitten er allerlei flapjes en lipjes in het boek; trek aan een lipje en je ziet bijvoorbeeld hoe een koe wordt gemolken! Tekst zit er dan wel niet bij, maar deze kun je er natuurlijk wel zelf bij verzinnen.

Titel: Boe!
Auteur: Matthew Van Fleet
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048304929
Voor peuters en kleuters.

Lees ook:Raar maar waar: Kip
Lees ook:Disco – Matthew Van Fleet
Lees ook:Dieren – Snoetenboek – Matthew Van Fleet
Lees ook:Beestje, waar ben je? & Leeuw, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:Van wie zijn deze billen? – Thorsten Saleina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>