Het paard van een dollar (Storm 1) – Lauren St John

Storm – Het paard van een dollar is het eerste deel van een trilogie over het paard Storm. Alleen in Engeland zijn er al meer dan 150.000 exemplaren van het boek van Lauren St John verkocht.

Casey Blue woont in een grauwe torenflat in een Londense buitenwijk. Ze doet vrijwilligerswerk bij de plaatselijke manege, maar het is haar ultieme droom om de Badminton Horse Trials te winnen: het grootste paardrijevenement ter wereld.

Als ze een zwaar verwaarloosd paard redt van het slachthuis, raakt Casey ervan overtuigd dat ze die onmogelijke droom waar kan maken. Maar dan dreigt haar vaders criminele achtergrond roet in het eten te gooien.

En voor de aantrekkelijke Peter met ogen om in te verdrinken heeft ze al helemaal geen tijd! Het paard van een dollar is het eerste deel van Storm: een spannende trilogie vol competitie, obstakels en romantiek.

Het is een spannend en goed geschreven paardenboek voor tienermeisjes, dat vanwege universele thema’s als liefde, vriendschap, familie en doorzettingsvermogen ook niet-paardenliefhebbers zal aanspreken.

Titel: Het paard van een dollar
Serie en deel: Storm 1
Auteur: Lauren St John
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760342
Voor jongeren vanaf 11 jaar.

Lees ook:Snel als de wind (Storm 2) – Lauren St John
Lees ook:De vuurproef (Storm 3) – Lauren St John
Lees ook:Glory: Race naar de vrijheid – Lauren St John
Lees ook:De grote storm (De verhalen van Opa Eik 3) – J.L. Badal
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>