Hondje, de enige echte – Yvonne Jagtenberg

Yvonne Jagtenberg heeft een lief en dik voorleesboekje geschreven over een nieuw prentenboekfiguurtje: Hondje, de enige echte!

Hondje is geen merkhondje. Geen ras of soort. Van Hondje is er maar één. Hij is niet groot of klein. Hondje is een groot man in een klein lijf. Hij heeft geen baas of huis.

Hondje is de baas over zichzelf. Hij doet wat hij zelf wil. Het liefst iedere dag zijn natte neus achterna. Op zoek naar avontuur en eten!

In Hondje, de enige echte leren wij dit kwispelende vrijgevochten hondje beter kennen. We lezen hoe hij gedurende het jaar zijn dagen vult. We kijken hoe hij wandelingetjes maakt en onverwachtse bezoekjes brengt. Gewoon een boek over het leven van Hondje. Het hondje dat voor niets en niemand bang is, behalve voor de hond van de slager.

De auteur heeft zich voor dit nieuwe personage laten inspireren door een wit hondje dat luistert naar de naam Boy, ook wel meneer Boymans genaamd. Boy woont sinds de zomer bij Yvonne en is haar grote muze!

Titel: Hondje, de enige echte
Auteur: Yvonne Jagtenberg
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047616849
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het goede leven van Hondje (de enige echte) – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:Klein Geitje kan alles – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:Links of rechts? – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:Klein monster Motta – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:De B van Balotje – Yvonne Jagtenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>