Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief

Het is binnenkort Valentijnsdag en bij deze dag past het boekje Ik vind jou zo lief uit de Woezel & Pip serie. Op 14 februari laten we anderen zien hoe lief we ze vinden en geven we ze cadeautjes. Een lief boekje cadeau doen kan dan natuurlijk ook.

Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar de allerliefste is toch wel… Pip! Woezel & Pip zijn twee hondjes die zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 aan de gevolgen van kanker, maar liet een prachtige nalatenschap na in de vorm van voorleesverhaaltjes.

Ik vind jou zo lief is een mini prentenboek met 24 bladzijden voor maar 5 euro. Bovendien steun je er ook nog eens het Guusje Nederhorst Fonds mee. Je kan het boekje ook personaliseren door er je naam in te zetten en de naam van de ontvanger van je cadeau. Hier is een speciaal plekje voor gecreëerd aan het begin van het boek. Zie de afbeelding rechts met ‘voor’ en ‘van’ en een lief hartje.

Titel: Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025865047
Voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief (XL)
Lees ook:Woezel & Pip – Wat doe jij vandaag?
Lees ook:Woezel & Pip – In de wolken
Lees ook:Woezel & Pip – Schoenboekje
Lees ook:Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>