Mooie Muziek – Marion Billet

Een kartonnen babyboekje met geluid. Een echte ontdekkingstocht. Eerst in de mond, dan kijken, dan op knopjes drukken en luisteren, dan herkennen. Kan jaren mee. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

Boekbeschrijving
Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje  kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar. Een eerste kennismaking met muziekinstrumenten in woord, beeld én geluid.

Klarinet, cello, trompet, harp, drum, elektronische gitaar
Het kartonboekje is vierkant van vorm. Over de zes dubbele pagina’s zie je de instrumenten uitgebeeld. De illustraties zijn fris, modern, aantrekkelijk. Het kartonboek gaat lang mee. Eerst in de mond, dan kijken, dan op knopjes drukken en luisteren, dan herkennen, dan benoemen. Zo ben je snel een anderhalf jaar verder en ontdekt de kleine steeds nieuwe dingen. Dat vind ik altijd heel belangrijk en extra leuk aan babyboekjes. Opeens snappen ze de volgende stap dan.

In deze reeks ‘Geluidenboekje´ maakte Marion Billet nog meer te leuke geluidenboekjes over de natuur, vogels, dieren, boerderij en dagritme.

Titel: Mooie muziek
Auteur en illustrator: Marion Billet
Uitgeverij: Clavis (2013)
ISBN: 9789044819731
Vanaf een paar maanden

Lees ook:Kerstliedjes – Marion Billet
Lees ook:De muziek van Mozart & De notenkraker – Marion Billet
Lees ook:Wereldmelodietjes & Klassieke deuntjes – Marion Billet
Lees ook:Leespluim februari 2015: Wereldmuziek – Marion Billet
Lees ook:Dansmuziekjes – Marion Billet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>