Moek gaat op wereldreis met de fiets – Marc Boutavant

Niet nieuw, wel heel gaaf en in het actuele thema van nu – op de fiets.

Beertje Moek gaat op zijn fiets dit prentenboek door. Hij komt langs elf landen. Zo ontdekt hij een meteoriet in de woestijn, proeft hij van inktvis in Griekenland, vraagt raad aan het dorpshoofd onder de baobab (boom0 en vaart mee met een drakenboot in China.

Kijk naar de omslag en je weet genoeg, het is gezellig druk in dit prentenboek.
Het is vierkant en lekker groot. En dat is heel fijn want er is zoveel te zien, daar heb je wel 100 paar ogen voor nodig. Of veel tijd. Of gewoon lekker vaak kijken en nieuwe dingen ontdekken. Vrolijke kleuren vullen de pagina’s. Tijdens Moeks reis krijg je ook nog veel informatie en weetjes over het land waarin hij zich op die pagina bevindt. Leuk extraatje is dat de figuren soms tekstballonnen hebben. Zo heb je een strip binnen het prentenboek. Super super gaaf.

Titel: Moek gaat op wereldreis op de fiets
Tekst en illustraties: Marc Boutavant
Uitgeverij: Terra Lannoo
ISBN: 9789020974362
Vanaf ongeveer drie jaar

 

Lees ook:Geronimo’s Reis door de tijd 3
Lees ook:Het regent Geronimo Stilton!
Lees ook:De fiets – Lucas Arnoldussen
Lees ook:Jippie! En de ridders van Hak (Prinses Super 2) – Sanne Rooseboom
Lees ook:Sjakie reist als kinderzwerfboek van Tilburg naar Almere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>