Wilde dieren zoeken met Nijntje

Dit stoffen babyboekje is genomineerd voor het BoekStart Babyboekje van het Jaar.

Erg leuk voor je kleine kindje. Het is een pop-upboekje van stof. Het is lekker groot. Op de drie dubbele pagina´s zie je herkenbare wilde dieren tegen een felgekleurde achtergrond. En in het midden van elke bladzijde komt een wild dier omhoog. Het babyboekje sluit met een klittenbandje.

Het leent zich goed om samen lekker woeste dierengeluiden bij te maken en om de dieren te leren benoemen. Er kan zelfs al een klein verhaaltje bij de verschillende afbeeldingen verzonnen worden. Het pop-upeffect geeft een speels element. Daarnaast is het een leuk en geslaagd kraamcadeau, ook een baby kan al met het boekje spelen. Zo ontwikkeld het zich van boxspeeltje tot babyboekje.

Titel: Nijntje en de wilde dieren
Illustrator: Dick Bruna
Uitgeverij: Mercis Publishing
ISBN: 9789056475147
Vanaf ongeveer een half jaar

 

Lees ook:Hallo baby! Contrastboekje & Dierentuin
Lees ook:Ik en de wilde dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Boekstart Babyboekje van het jaar 2013 is …. Nijntje en de wilde dieren
Lees ook:Spelen – Dick Bruna. Is het een blokje? Nee het is een babyboekje!
Lees ook:Een piepklein verhaaltje: Dierentuin – Lisa Jones & Edward Underwood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>