Een griezelige ontdekking (Spekkie en Sproet 16) – Vivian den Hollander

Een griezelige ontdekking is een spannende detective voor jonge lezers van Vivian den Hollander en een griezelig nieuw avontuur van speurdersduo Spekkie en Sproet met illustraties van Juliette de Wit en een glow in the dark-klaparmband.

Het is feest bij Sproet in de straat. Als een van de gasten vraagt of hij binnen even mag bellen omdat zijn mobiel is gestolen, willen Spekkie en Sproet hem graag helpen. Maar de volgende dag ontdekken ze dat hij helemaal niet de nieuwe buurman is, zoals hij zei. En als ze het nummer bellen dat de man op een stukje papier gekrabbeld heeft, komen ze iets heel duisters op het spoor…

Titel: Een griezelige ontdekking
Serie en deel: Spekkie en Sproet 16
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021677675
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Oma vermist (Spekkie en Sproet 15) – Vivian den Hollander
Lees ook:Spekkie en Sproet: Super speurders – Vivian den Hollander
Lees ook:Spion uit de lucht (Spekkie en Sproet 14) – Vivian den Hollander
Lees ook:De dolk van de sultan is verdwenen!
Lees ook:Opa’s griezelige gasten – Vivian den Hollander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>