Vleermuisgespuis (Gele reeks 1) – Geronimo Stilton

Vleermuisgespuis is het eerste deel in een gloednieuwe serie van Geronimo Stilton – de gele reeks – dat een heerlijk griezelig avontuur vol spanning en sensatie bevat!

Brrr… Geronimo krijgt de bibberaties als Duifje Duistermuis hem inschakelt bij het oplossen van een mysterieuze diefstal op het Schedelslot. Tijdens haar eigen onderzoek is Duifje er namelijk achter gekomen dat er een uitgebreid gangenstelsel schuilgaat in de heuvel waarop het kasteel van haar familie gebouwd is. En alsof dat nog niet eng genoeg is, blijken die lugubere, donkere ruimtes ook nog eens te worden bewoond door honderden vleermuizen.

Duifje is ervan overtuigd dat die fladderende nachtwezens haar kunnen helpen bij het vinden van de dief. Ze aarzelt dus geen moment om diep in het gangenstelsel af te dalen en vriendschap met haar onderburen te sluiten. Ze staat er alleen wel op dat Geronimo met haar meegaat!

De weinig heldhaftige schrijver vindt het maar een slecht plan en probeert er uit alle macht onderuit te komen, maar Duifje laat zich niet van de wijs brengen. Als ze uiteindelijk dan toch in de duisternis afdalen, vinden ze iets bijzonders…

Titel: Vleermuisgespuis
Serie en deel: Gele reeks 1
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085924128
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:De gruwelshow (Rode reeks 3) – Geronimo Stilton
Lees ook:Een scheve schaats (Gele reeks 3) – Geronimo Stilton
Lees ook:Wat moet ik met een mammoet? (Rode reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:Complot op het Schedelslot (Rode reeks 5) – Geronimo Stilton
Lees ook:Griezelen in de achtbaan (Groene reeks 6) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>