Zoek de boef! – Pronto

Zoek de boef! is een gevarieerd, origineel en meeslepend doeboek dat stimuleert tot logisch en resultaatgericht denken. Pronto is terug met zes nieuwe spannende vraagstukken.

Vind je de dader? Talloze aanwijzingen helpen je bij het oplossen van deze mysteries. Elimineer de verdachten tot je uitkomt bij de dader. Urenlang spanning en plezier verzekerd.

Het zijn moeilijke tijden bij het spoor: verschillende treinreizigers laten het leven nadat ze bedwelmd werden door de verderfelijke geur van oude kaas, een reiziger zweeft tussen leven en dood als gevolg van een onstuitbare aanval van slappe lach en de grote vakantie-uittocht wordt verstoord door een stroomstoring in het station. Is er kwaad opzet in het spel?

Ook bij de opera krijgen ze heel wat te verduren: een bekende operazangeres moest gisteren verstek geven voor de voorstelling omdat ze plots leed aan stemverlies, een dirigent wordt ontvoerd in de toiletten van de opera en de decorateur ontdekt dat zijn werk volledig vernield is.

Titel: Zoek de boef!
Auteur: Pronto
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002262906
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Pak de boef! – Pronto
Lees ook:Agent en Boef: Het grote verzamelboek – Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer
Lees ook:Agent en Boef: Het tweede grote verzamelboek – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Agent en Boef en de gladde grapjes (Agent en Boef 7) – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Agent en boef en de boefagent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>