Verdronken geheimen – Hajo Visscher

Verdronken geheimen van Hajo Visscher is een spannende ontdekkingstocht door het heden en het verleden voor detectives vanaf 10 jaar. Het is een actueel en tijdloos boek, want dilemma’s rond vluchtelingen blijken van alle tijden te zijn!

Ruben en Isa vinden een usb-stick in de tuin van een oude man. Er staat een verhaal op over een zeereis in 1983. De bemanning van een Nederlands vrachtschip ziet een dobberende boot met vluchtelingen.

Er wordt iemand neergeschoten. Wat is er gebeurd? Ruben en Isa gaan op onderzoek uit. Op zoek naar de waarheid. Naar het asielzoekerscentrum. Naar de rechtbank. Naar het Scheepvaartmuseum.

“Een vreselijk dilemma. Wat is goed? Wat is fout? Wat is wijs? In Verdronken geheimen lees je hoe een gebeurtenis van lang geleden het leven van vandaag nog altijd beheerst.” – Hajo Visscher

Titel: Verdronken geheimen
Auteur: Hajo Visscher
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827224
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Hajo Visscher wint Hotze de Roosprijs 2017
Lees ook:Het geheim van de vlucht – Hajo Visscher
Lees ook:Genomineerden Hotze de Roosprijs 2017
Lees ook:Adila, waar ben je? – Marjolein Witte & Maaike Kramer
Lees ook:De val van Elle van den Bogaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>