Nieuwe serie voor groep 5: De drie ???

Voor jongens (en meisjes) in groep 5 die van speuren houden is er nu een nieuwe serie verschenen: De drie ???. En je kunt meteen doorlezen, want er zijn in één keer maar liefst vijf boeken verschenen!

Aan de kust van Californië ligt Rocky Beach waar de drie jonge detectives Peter Shaw, Bob Andrews en Justus Jonas wonen. Ze noemen zich De drie ???.

In Rocky Beach is altijd iets aan de hand en vandaar dat De drie ??? telkens weer voor raadsels komen te staan en verzeild raken in nieuwe mysteries.

De drie ??? is de bekendste leesserie voor kinderen in Duitsland en is nu ook in het Nederlands verschenen. De spannende detectives zijn geschikt om zelf te lezen vanaf 9 jaar en om voor te lezen vanaf 8 jaar!

1. Sabotage in het klimpark9789461755032
Er is een nieuw klimpark geopend. De drie ??? mogen een stukje van de klimroute proberen. Dat loopt bijna slecht af! Iemand saboteert het park. Maar wie? En waarom? Er zit maar één ding op voor De drie ???. ‘Vannacht bewaken wij het klimpark,’ zegt Justus. Het wordt een nacht die ze niet gauw vergeten…

2. Missie Mars9789461755025
Er komt een raketbasis in Rocky Beach. Er zullen bemande vluchten naar Mars vertrekken! Alle inwoners kopen dure abonnementen om het allemaal live op tv te zien. Maar hoe komt rood Marszand in Rocky Beach? En waar is de professor die het ruimteschip bouwde? De drie ??? besluiten een kijkje te nemen op de raketbasis. En ze doen een bijzondere ontdekking…

3. Alarm in het Dinopark9789461755049
De drie ??? gaan met oom Titus naar een Dinopark. Ze kijken er hun ogen uit, vooral bij een enorm skelet. Maar al gauw ontdekken ze vreemde dingen. Waarom is de eigenaar van het park bang? Wie of wat maakt grote pootafdrukken in het zand? De drie ??? besluiten ‘s nachts de wacht te houden…

4. Het geheim van de dieren9789461755063
De vreemde dierenvriend Anthony Sparks is gestorven. Worden zijn dieren nu zomaar in de steek gelaten? Dat kan Justus niet aanzien. ‘Dat doe je toch niet! Die dieren hebben zorg nodig. Oom Titus, we moeten iets doen!’ Maar dan ontdekken De drie ??? dat de dieren een geheim hebben…

5. Ruzie op de renbaan9789461755056

De drie ??? geloven hun ogen niet. Er staat plotseling een beroemd renpaard bij Justus op het erf! Wie heeft dat daar neergezet? Hun speurwerk brengt De drie ??? naar de renbaan van meneer Rook. Daar begint het avontuur pas goed. Want wat is de rol van de mysterieuze waarzegger meneer Helder? Zet je schrap, want De drie ??? doen het deze keer niet alleen. Jij helpt ze om de goede beslissingen te nemen.

Lees ook:Recensie: Haaieneiland (De drie ??? 6) – Boris Pfeiffer
Lees ook:Kwijt – Mark Haayema
Lees ook:Dries en de weerwolf – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Mijn schuifboekje 3 – Nathalie Choux
Lees ook:Waar is Lily? (Oliver en Charlie 2) – Machteld van Zalingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>