Kristalkinderen (Team Mortis 5) – Bjorn Van den Eynde

Kristalkinderen is het vijfde deel in de reeks over Team Mortis van Bjorn Van den Eynde. Dit deel is los van de andere delen te lezen.

Team Mortis wordt naar Kroatië gestuurd voor wat een banale beveiligingsopdracht lijkt. Erika voelt er niets voor om duikmeisje Nelle Weidling in Lokva Rogoznica op te pikken en naar Krvavica te brengen.

Kunnen ze geen taxi sturen? Ze zijn een spionageteam, geen koerierdienst! Maar de missie loopt helemaal uit de hand. Een obscure groepering blijkt achter tienermeisjes aan te zitten die net zoals Nelle de naam Weidling dragen.

De bende reist Europa door, ontvoert de Weidlingmeisjes en laat hen voor dood achter met een mysterieuze wond aan hun buik. Erika moet samen met Andreas, Felix, Nielsen en hun beschermelinge op de vlucht slaan.

Net zoals Nelle heeft het team geen enkel idee wat het grote geheim is dat verborgen zit in Nelle Weidlings buik. Ze moeten het mysterie ontrafelen voor de moorddadige bende ook hen te pakken krijgt…

Bjorn Van den Eynde (1984) is een regisseur, tv-scenarist en jeugdauteur uit Lier, België. Hij is de bedenker, scenarist of co-scenarist van vele toonaangevende tv-reeksen en films voor jongeren (zowel nationaal als internationaal).

Titel: Kristalkinderen
Serie en deel: Team Mortis 5
Auteur: Bjorn Van den Eynde
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059241367
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Recensie: Bloedlijst (Team Mortis 6) – Bjorn Van den Eynde
Lees ook:Recensie: De Spiegelmoorden (Team Mortis 7) – Bjorn Van den Eynde
Lees ook:De Milkshake Vampieren (De avonturen van Carlo Cabana 5) – Bjorn Van den Eynde
Lees ook:Nelle, Blankgoud – Marc de Bel
Lees ook:ZombieVoetbal Zorgen (De avonturen van Carlo Cabana 6) – Bjorn Van den Eynde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>