Library Kiss – Kasie West

Drie dagen opgesloten in de bibliotheek: droom of nachtmerrie? Daarover gaat het YA-boek Library Kiss van Kasie West, een gevoelige, vrolijke chicklit met een diepere laag.

Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar zaten stuk voor stuk op slot. Daar zat ik dan – met de kou die onder mijn huid kroop – gevangen in een grote, lege bibliotheek.

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Titel: Library Kiss
Auteur: Kasie West
Uitgeverij: Young & Awesome
ISBN: 9789025874018
Voor Young Adults.

Lees ook:Anna & de French kiss – Stephanie Perkins
Lees ook:Bibliotheek der zielen – Ransom Riggs
Lees ook:Gustav-Heinemann-Friedenspreis uitgereikt
Lees ook:Het ongeluk project – Julie Buxbaum
Lees ook:Het dagboek van Ellen (For Girls Only!) – Hetty van Aar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>