Krabbels van Bien – Simone Arts

Bien houdt van lijstjes van ‘Normale’ en ‘Niet normale’ dingen en voelt verliefderigheid voor de overbuurjongen.

Aangrijpend verhaal voor meiden vanaf ongeveer negen jaar. En ondanks alle problemen van Bien (moeder overleden, bende thuis, vader altijd weg) zit het vol humor. Een aantrekkelijk meeleefboek vol dagboeknotities, vlotte krabbels en grappige beslommeringen van Bien.

Sinds de dood van haar moeder is niets meer normaal in het leven van Bien. Haar vader is er nooit, thuis is het een bende en op haar nieuwe school durft ze niet te vertellen wat er is gebeurd met haar moeder. Veel liever krabbelt ze haar notitieboek vol met woorden van verlangen maar ook haar geheime feestplan, en niet te vergeten haar superleuke overbuurjongen (met niet-normaal bruine ogen) Levi.

Titel: Krabbels van Bien
Auteur: Simone Arts
Uitgeverij: Holland B.V.
ISBN: 9789025112189
Vanaf ongeveer negen jaar

 

Lees ook:Hoog boven de wolken – Carolien Ceton
Lees ook:Wolfje – Claudia Jong
Lees ook:Lotte aan het woord – Toon Tellegen
Lees ook:Tom Groot goeie smoes – Liz Pichon
Lees ook:Aangrijpend jeugdboek over kindermishandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>