Drie keer verliefd

Het is zomer. De drielingzussen Alice, Esther en Marieke gaan samen op vakantie. Alice en Esther verheugen zich er enorm op, maar Marieke voelt zich onzeker. Ze denkt de laatste tijd veel aan Esthers vriendje Lucas. Ze is in de war, in paniek zelfs. Ze zou toch nooit verliefd worden op dezelfde jongen als haar eigen zus? Dan wordt het onvoorstelbare werkelijkheid: Marieke en Lucas zoenen elkaar. Esther is verbijsterd. De zussen hebben voor het eerst van hun leven écht ruzie. Esther en Marieke praten niet meer met elkaar en Alice weigert partij te kiezen. De vakantieplannen zijn dus van de baan. De drielingzussen zijn voor het eerst volledig op zichzelf aangewezen. Komt het ooit nog goed tussen Marieke, Esther en Alice? Of is hun onverbrekelijke band toch niet bestand tegen jaloezie, concurrentie en valse beschuldigingen?

De drielingzussen Wendy, Eefje en Joany zijn fulltime bezig met lezen en schrijven, in hun werk en privé. Naar aanleiding van hun gezamenlijke debuut Drie versies van mij kregen ze veel vragen van lezers over liefde en jaloezie, die hen inspireerden tot een vervolg.

Titel: Drie keer verliefd
Auteur: Wendy, Eefje en Joany Buenen

[isbn]9789026144936[/isbn]

Titel:
Auteur:

[isbn][/isbn]

Lees ook:Sanne @ Sanne op tournee – Evelien van Dort
Lees ook:Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland – Lewis Carroll & Tony Ross
Lees ook:Olifant is verliefd – Davide Calì
Lees ook:Net als jij – Joany Buenen
Lees ook:SOS fabelwezens (Hex & Co 1) – Esther van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>