Mijn bavianenhart en andere leugens

Mijn bavianen hartDe zestienjarige Destiny is verbitterd en wanhopig. Haar ouders stuurden haar naar kostschool toen ze zeven was, en ze is sindsdien niet meer thuis geweest. Destiny gaat van de ene kostschool naar de andere. Op een dag staat er een auto voor school met de motor nog aan. Destiny en drie klasgenoten besluiten de auto te ‘lenen’ om een roadtrip te maken en een onbezorgd dagje te beleven. Hun bestemming is Langdon, een stadje dat Destiny’s nietsvermoedende metgezellen niet kennen maar waarvan ze hopen dat er wat te beleven valt. Alleen voor Destiny betekent Langdon veel meer – het maakt deel uit van haar geheim.

Titel: Mijn bavianenhart en andere leugens
Auteur: Mary E. Pearson

[isbn]9789044325638[/isbn]

Lees ook:Ik en mijn auto’s – Liesbet Slegers
Lees ook:Shortlist Australische literatuurprijs – young adult novel
Lees ook:Mijn autoboek & Mijn vliegtuigboek – Hans-Christian Schmidt
Lees ook:Peppa’s rode auto – Neville Astley
Lees ook:Rijd je mee? – Leo Timmers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>