Heerlijke nieuwe serie voor meiden!

Avalon Greene is de onovertroffen modekoningin van SoCal highschool. Ze geeft accessoires aan haar klasgenoten om hun modieuze outfit te perfectioneren of tikt hen op de vingers als ze een onvergeeflijke fashion-fout begaan. Maar… wat te doen als je beste, voorheen goedgeklede vriendin Halley een nieuwe kledingstijl verzint die niet om áán te zien is? Avalon beschuldigt Halley van een fashion-fout, waarmee ze Halley diep beledigt. Is hun vriendschap uit de mode geraakt? Of maken de meiden het weer goed?

Titel: Beste vriendinnen, ergste vijanden
Auteur: Alexa Young
Aantal pagina’s 240
Leeftijdsadvies: 12+

Lees ook:In of uit?
Lees ook:Lekkere grappige chicklit voor jonge modebewuste meiden
Lees ook:Flamenco meets flowerpower (Fashion Academy 1) – Simone Arts
Lees ook:Chanel meets Cinderella (Fashion Academy 4) – Simone Arts
Lees ook:Sports meets safari (Fashion Academy 2) – Simone Arts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>