Meesterspion (Het boek bij de film) – Marcel van Driel

Meesterspion is een waanzinnig spannend jeugdboek van Marcel van Driel dat is gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm. Het boek is heel erg leuk voor stoere jongens en meisjes door de technische snufjes en stoere gadgets. 

Op de vlucht voor zijn klasgenoten opent Tim per ongeluk een geheime ingang in het kusthotel dat zijn ouders net hebben gekocht. Hij komt terecht in een oude spionageruimte vol met vreemde apparatuur, waaronder een geheimzinnige capsule.

Wanneer Tim de capsule openmaakt, komt er een wankelende jongeman tevoorschijn. Tim kan zijn ogen niet geloven, want Simon blijkt een spion die tientallen jaren geleden tegen zijn zin is ingevroren! Samen gaan ze eropuit om de verrader te vinden die Simons leven gestolen heeft. Maar om dat te doen moet Tim zelf ook een meesterspion worden.

Titel: Meesterspion
Auteur: Marcel van Driel
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000351534
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Oenny telt van 1 tot 10 & Oenny bouwt een huisje – Ruth Wielockx
Lees ook:Op drift – Reinhilde Van Driel
Lees ook:Merel Jansen en het einde der tijden (Merel Jansen 3) – Will Mabbitt
Lees ook:Kunst? Marcel Duchamps Fontein 1917-2017 – Ted van Lieshout
Lees ook:De pizza-spion – Anna Woltz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>