Paper Towns (filmeditie) – John Green

De nieuwe hit van John Green na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren is Paper Towns.

Na het succes van de film The Fault in Our Stars buitelden de productiemaatschappijen over elkaar heen om de filmrechten van de andere boeken van John Green te bemachtigen. John Green hield het hoofd koel, koos voor de hoogste kwaliteit en zorgde ervoor dat hijzelf coproducent werd.

Op 30 juli verschijnt de film Paper Towns in Nederland. Dan kunnen we eindelijk zien hoe de mysterieuze Margo Roth Spiegelman wordt vertolkt door supermodel Cara Delevingne, en hoe Nat Wolff – die furore maakte als Isaac in The Fault in Our Stars – Q speelt.

Q en Margo raakten bevriend toen ze als kinderen samen een lijk vonden, maar in de loop der jaren verloren ze elkaar uit het oog. Tot Margo op een avond het raam van Q binnenkruipt en hem meeneemt op een onvergetelijk nachtelijk avontuur. De volgende dag is ze verdwenen.

Paper Towns is een briljante roman voor jongvolwassenen, vol humor, spanning en rake observaties over poëzie, schijn en wezen, en het onvermogen de ander te doorgronden.” - NRC Handelsblad

Paper Towns won de belangrijkste thrillerprijs: de Edgar Allan Poe Award. Het is een roman die je niet meer loslaat en een echte John Green. En dat betekent maar één ding: het is een dodelijke combinatie.

Titel: Paper Towns
Auteur: John Green
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707370
Voor Young Adults.

Lees ook:John Green wint E.A. Poe Award
Lees ook:Paper Towns – Waar is Margo Spiegelman?
Lees ook:Schildpadden tot in het oneindige – John Green
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle
Lees ook:Liefdesbrieven aan de sterren – Ava Dellaira

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>