Cars 3 Lees- & Luisterboek – Disney Pixar

Piston Cup-winnaar Bliksem McQueen staat voor de grootste uitdaging in zijn carrière. Een nieuwe generatie racewagens – de Next Gens – winnen race na race. Is het tijd geworden om het racen vaarwel te zeggen?

Om daarachter te komen, luister & kijk je mee in deze spannende Cars 3 read-along! Op de cd staat het verhaal, met muziek en stemmen uit de film. In je boek kun je meelezen. Als je een geluidje hoort, weet je dat je de pagina moet omslaan.

Titel: Cars 3 Lees- & Luisterboek
Auteur: Disney Pixar
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047623670
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Vaiana: Lees & Luisterboek – Bill Scollon
Lees ook:Finding Dory (Boek + CD)
Lees ook:Frozen Fever – Walt Disney Records
Lees ook:Het Gouden Cars Voorleesboek
Lees ook:Vrrroem! – Jonathan Litton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>