De ijsmuts van prins Karel en veel meer (Luisterboek) – Han G. Hoekstra

Het luisterboek De ijsmuts van prins Karel en veel meer bevat vrolijke verhaaltjes en versjes over koningen en prinsessen. Leef mee met de eigenwijze Prins Karel die een wollen ijsmuts wilde en beleef opnieuw het drama van Roosmarijn, wier schoentje in de tramrails vastraakte.

In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp.

Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog altijd springlevend. Haar tekeningen hebben al vele generaties een bijzondere plek in de harten van jong en oud.

Op 17 december 2016 is het honderd jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren in Zaltbommel. Ter gelegenheid van de viering van haar 100e verjaardag worden door heel Nederland activiteiten georganiseerd.

Titel: De ijsmuts van prins Karel en veel meer
Auteur: Han G. Hoekstra
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047620976
Voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Lees ook:De ijsmuts van Prins Karel en veel meer (boek met *BARTS muts) – Han G. Hoekstra
Lees ook:Fiep in 100 woorden – Fiep Westendorp
Lees ook:De feestelijke Fiep-bus – Fiep Westendorp
Lees ook:Er ís er een járig! Annie M.G. Schmidt 100 jaar
Lees ook:Hier woon ik – Fiep Westendorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>