Wit Konijn in Wonderland – Siska Goeminne

Uitgeverij Lannoo komt met een unieke bewerking van de klassieker Alice in Wonderland: Wit Konijn in Wonderland. Het is een Vlaams luisterboek (boek met cd) met Evelien Bosmans als Alice en Stefaan Degand als het Witte Konijn.

Alice is het beu om keer op keer dezelfde rol te spelen in hetzelfde verhaal. Ze wil eindelijk eens iets nieuws beleven. Maar dat is niet naar de zin van Wit Konijn, hij wil alles bij het oude houden. Daar komen problemen van… Zal Wit Konijn Alice kunnen overtuigen of begint ze aan een nieuw avontuur?

Wit Konijn in Wonderland is een humoristische bewerking boordevol verwijzingen naar het originele verhaal van Lewis Carroll.

Het bevat muziek van Edward Elgar door het orkest van de Filharmonie onder leiding van Steven Verhaert. De fantasierijke illustraties zijn van de succesvolle illustrator Sebastiaan Van Doninck.

Titel: Wit Konijn in Wonderland
Auteur: Siska Goeminne
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401428156
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Alice in Wonderland
Lees ook:Het echte sprookje van Alice in Wonderland – Lewis Carroll
Lees ook:Alice in Wonderland – Rébecca Dautremer
Lees ook:Expo Alice in Wonderland
Lees ook:Carice van Houten doet Alice in Wonderland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>