Stoere voertuigen – Susanne Gernhäuser

Trek, schuif en ontdek! In dit mooie kartonboek zitten plaatjes verborgen onder de bovenste prent. Door het trekken aan de flapjes komen die verborgen plaatjes te voorschijn en laten zien hoe de verschillende voertuigen die in het boek afgebeeld worden werken.

Ontdek hoe de brandweerauto er aan de binnenkant uitziet, wat er allemaal onder de motorkap van de tractor zit en hoe de vuilnisauto zijn lading lost. Superleuk voor kinderen van 1 tot 3 jaar, die alles willen ontdekken.

Titel: Stoere voertuigen
Auteur: Susanne Gernhäuser
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044746808
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Kijk en ontdek! Het menselijk lichaam
Lees ook:Een dikke knuffel voor Hondje Snuffel
Lees ook:Zo werkt het! Machines & voertuigen – John Farndon
Lees ook:Baby’s allereerste Tractor boek
Lees ook:Ditjes & Datjes: Voertuigen – Britta Teckentrup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>