Beweeg mee: Mijn boekenbox, voertuigen – Julie Mercier

Ter land, ter zee en in de lucht! Mijn boekenbox voertuigen bevat twee kleurrijke kartonboeken over de wereld van voertuigen. Beide boeken hebben acht stevige schuifjes en ook de box is voorzien van een bewegend stoplichtmechaniek.

Vol actie voor kleine liefhebbers van voertuigen: graafmachines, vliegtuigen, treinen en boten uit alle windstreken. De makkelijke schuifjes zijn geschikt voor jonge kinderen en goed voor de motorische ontwikkeling.

Titel: Beweeg mee: Mijn boekenbox, voertuigen
Auteur: Julie Mercier
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025113438
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, babydieren – Yu-Hsuan Huang
Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, brandweer – Yu-Hsuan Huang
Lees ook:Mijn reuze zoekboek: In de stad – Benjamin Bécue, Julie Mercier, Paku & Tiago Americo
Lees ook:Mijn memo-boek Dieren & Voertuigen
Lees ook:Roodkapje, pop-upboek – Vojtěch Kubašta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>