Woezel & Pip – Slaap lekker

Het ultieme bedtijdverhaal is zojuist verschenen: Slaap lekker in de serie Woezel & Pip van Guusje Nederhorst. Dit verhaal is zodoende voor het eerst los leverbaar en ideaal om je kind mee te verwennen voor het slapengaan.

Het is bedtijd in de Tovertuin. Woezel sabbelt op zijn knuffeldoekje en valt al bijna in slaap. Pip kan niet slapen. Ze kan haar doekje nergens vinden. Misschien kan Woezel helpen? Slaap lekker, Woezel en Pip!

Titel: Woezel & Pip – Slaap lekker
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025870331
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Dokter Pip
Lees ook:Woezel & Pip – Schoenboekje
Lees ook:Woezel & Pip – Wat doe jij vandaag?
Lees ook:Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse woordjes
Lees ook:Woezel & Pip – Spelletjesdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>