Ik ben Kikker! – Max Velthuijs

We zitten middenin de Kikkertiendaagse (21-30 maart 2016) en ter gelegenheid van deze week verschijnen er natuurlijk ook weer nieuwe boeken over Kikker! Ook is er tot medio 2016 een Kikkertentoonstelling in het Natuurmuseum Brabant.

Ik ben Kikker! is een nieuw kartonboek van Max Velthuijs met een leuke handpop en het boekje zorgt voor veel interactief voorleesplezier. Ken je Kikker al? Kikker woont in een huisje bij de rivier. Hij is het gelukkigst als zijn vrienden dat ook zijn.

Lieve Eend, slimme Haas, avontuurlijke Rat en Varkentje die zo lekker kan koken. En Beertje natuurlijk! Laat Kikker zijn eigen verhaal vertellen en speel met de handpop. Wie wil er geen vriend van Kikker zijn?

Titel: Ik ben Kikker!
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025869748
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Kikker babyspeelboekje – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker gaat logeren – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker is ziek – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker is een held – Max Velthuijs
Lees ook:Kikkers warme winterboek – Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>