Het politiemannetje – Marianne Busser & Ron Schröder

Welk jongetje wil nu geen politieagent worden? En er zijn ook vast meisjes die dat wel leuk lijken? Marianne Busser en Ron Schröder schreven het boekje Het politiemannetje speciaal voor de jongste fans van de politie.

Het kleine politiemannetje gaat elke dag op pad. Met een broek, jas en pet aan wandelt hij vrolijk door de stad! Hij vangt een boef, regelt het verkeer en deelt een bekeuring uit aan iemand die vieze liedjes fluit, want dat mag je doen als je politieagent bent.

In dit vrolijke kartonboekje staan acht rijmpjes met vrolijke illustraties. Een feest om voor te lezen en door de stevige pagina’s ook zeer geschikt voor de allerkleinsten. De helder gekleurde, stoere illustraties zijn gemaakt door Kathleen Amant en het kartonboekje heeft een handzaam formaat.

Titel: Het politiemannetje
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000346226
Een kartonboek voor peuters.

Lees ook:De juf – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het timmermannetje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het doktertje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het poppenmoedertje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het brandweermannetje – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>