De eerste woordjes ontdekken – Séverine Cordier

Wat is er leuker voor kinderen dan spelenderwijs woordjes leren? Séverine Cordier heeft een kijk- en aanwijsboek gemaakt met sfeervolle illustraties: De eerste woordjes ontdekken.

Het kartonboek sluit aan bij de wereld van het jonge kind. Het begint eenvoudig met het aanwijzen en benoemen van de losse voorwerpen. Kan het kind de voorwerpen ook terugvinden op de grote zoekplaten?

Op de linkerpagina staan mensen, dieren en voorwerpen apart afgebeeld met daaronder de juiste benaming. Vervolgens kan het kind op de rechterpagina op zoek gaan naar dit object binnen een groter geheel.

Zo wordt spelenderwijs de wereld en de woordenschat een beetje groter. Kortom, een boek om samen met je kind van te genieten! Het is een kartonboek met ronde hoeken en het is ook stevig, zodat het tegen een stootje kan.

Titel: De eerste woordjes ontdekken
Auteur: Séverine Cordier
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025112905
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Mijn eerste dieren ontdekken – Magali Clavelet
Lees ook:Mijn eerste 1000 dieren – Agnes Besson
Lees ook:Woezel & Pip – Mijn eerste Engelse woordjes
Lees ook:Mijn eerste woorden – Sybille Brauer
Lees ook:Mijn eerste 100 woordjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>