Waterpret – Kathleen Amant

Word ik nat? Lekker wel! Spetter spat. Kijk maar eens onder het flapje. Kartonboekje voor de kleintjes.

Boekbeschrijving
Het kindje in dit boek heeft veel waterpret. In bad, in het zwembad, in de tuin met de tuinslang. Steeds weer de vraag of hij er nat van wordt. Het antwoord zit verscholen onder het flapje. Een speels en kleurrijk kartonboekje voor peuters.

Past in leefwereld van je kleintje
Je kleine zal veel plezier aan dit kartonboekje beleven. De tekst Spetter spat komt steeds terug. En natuurlijk wordt het kindje nat. Dat zie je pas als je het flapje omdraait. Nou ja je, dat zal je kleintje wel doen. Lekker bladeren als ze een jaar zijn. Wat later zullen ze de afzonderlijke dingen herkennen. En daar kan je als ouder mee helpen natuurlijk. Vrolijk leuk peuterboekje.

Titel: Waterpret
Maker: Kathleen Amant
Uitgeverij: Clavis peuter
ISBN: 9789044819922
Vanaf ongeveer een jaar

 

 

Lees ook:Nog eens, mama! – Mack
Lees ook:Hoger, papa! – Mack
Lees ook:Spet, spat, Eendje! – Lucy Cousins
Lees ook:Spelen met je kindje – Sabine Wisman
Lees ook:Raad eens? Bloemen – Yusuke Yonezu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>